Voetjes van de vloer & handen uit de mouwen

Op donderdag 6 november 2014. vond in het Parkstad Limburg Stadion wederom de Beursvloer Parkstad plaats. Beursvloer Parkstad is een regionaal evenement waarbij vraag en aanbod op gebied van maatschappelijke behoeftes, in een informele, dynamische sfeer én met gesloten beurzen worden verhandeld.

Naast veel regionale bedrijven en maatschappelijke organisaties waren BAM Woningbouw Zuid, SGL en Woningstichting Voerendaal aanwezig. Jan Kickken en Anja Halmans (SGL) en Janneke Weening (Woningstichting Voerendaal) maakte een “match” met Mark Nellen en Roger Lardenoije (BAM Woningbouw Zuid).
Inzet, 8 uur vaktimmerman (BAM) in ruil voor een keramisch werkstuk (SGL) en uitleg over toekomst corporaties en de rol van de aannemer (WS Voerendaal). De match tussen WS Voerendaal en SGL bestond uit de inzet van sloopwerkzaamheden. Woningstichting Voerendaal besloot hun 8 uur vakman te schenken aan SGL. Door deze match mocht SGL niet één maar twee vakmannen inzetten.

De medewerkers van Woningstichting Voerendaal hebben op zaterdag 17 januari sloopwerkzaamheden verricht in Woonbegeleidingscentrum “Lupinehof”. Hierdoor konden de BAM vakmannen op dinsdag 10 februari de klus verder klaren. Zij mochten het vloertegelwerk slopen om vervolgens een ergonomische verhoging te timmeren om de wasmachine en droger op te plaatsen. Hierdoor gingen “de voetjes van de vloer en de handen uit de mouwen”, aldus Jan Kickken Hoofd technische dienst bij SGL-Zorg.

‘Lupinehof’ ondergaat momenteel een kleine verbouwing waarbij een gezamenlijk activiteitenruimte wordt gerealiseerd. Hier kunnen cliënten op termijn gezamenlijke avondmaaltijd nuttigen.

 

 

Medewerkers BAM

 

 

 

 

 

 

 

 

Medewerkers BAM Woningbouw

 

 

Medewerkers SGL

 

 

 

 

 

 

 

 

Medewerkers Woningstichting Voerendaal

Deze pagina delenShare on LinkedInEmail this to someoneTweet about this on Twitter